Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Forum Regular
  Join Date
  Aug 2020
  Posts
  310

  Vad kan du säga?

  Min idealitet är att jag hittade charmen med projektarbete. Och det är mycket bättre än en kontorslön. Men det finns tillfällen då det finns tystnad mellan projekt. På dagar som dessa behöver du ett sidojobb. Min idealitet är att jag hittade charmen med projektarbete. Och det är mycket bättre än en kontorslön. Men det finns tillfällen då det finns tystnad mellan projekt. På dagar som dessa behöver du ett sidojobb. Vad kan du säga?

 2. #2
  Forum Regular
  Join Date
  Jun 2020
  Posts
  409
  Jag bestämde mig själv för att jag helt enkelt kunde kombinera normalt arbete på kontoret med ett deltidsjobb hemma. Nu återstår det att hitta det andra alternativet. Jag hoppas att du har något att säga

 3. #3
  Forum Regular
  Join Date
  Nov 2020
  Posts
  353
  Päinvastoin, katson urheiluotteluita ja -lähetyksiä lähes päivittäin, koska olen vedonlyöjä ja minun on oltava tietoinen kaikista tapahtumista. Tietenkin katson aina ennusteita ja luen muiden vedonlyöjien mielipiteitä osoitteessa https://yoyocasino.se/sv/games/slots jotta voin todella tehdä onnistuneen vedonlyönnin. Se tuo minulle vähän rahaa, mutta lyön vetoa myös siitä syystä, että pidän todella urheilusta ja kaikesta siihen liittyvästä.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •