Results 1 to 3 of 3
    Forum Regular

Який світшот вибрати на осінь?

Дівчата, порадьте, який світшот краще підійде для прохолодних осінніх вечорів? Хочу щось тепле, але водночас легке, щоб можна було кинути в рюкзак і взяти з собою. Онлайн-магазини дивилась, але гублюсь серед вибору.

Forum Regular
    Я реально дуже довго мучилася з вибором, бо хотілося світшот, який гріє, але при цьому не виглядає як спортивна форма. Зазвичай у магазинах або тонкі тканини, або якась дивна посадка, яка псує силует. У результаті я ризикнула й замовила на Luforu https://luforu.com/katalog/verh/svitshoty/ , і чесно — це одна з найкращих покупок цього сезону. Тканина приємна, щільна, але дихає, тому в ньому комфортно навіть у динаміці. Я його одягала і на вечірню прогулянку біля річки, і на пари в універі — і скрізь виглядав доречно. Дуже подобається, що світшот не втрачає форму після прання, а це для мене було ключовим. По кольорах теж є вибір, я взяла нейтральний, щоб підходив під все. Зараз планую замовити ще один у темнішому відтінку, бо це справді універсальна річ. Якщо шукаєш на осінь щось тепле і практичне, то точно варто глянути там.

Forum Regular
    О, дякую за пораду! Якраз давно шукала хороший сайт зі світшотами, бо всюди або якість підводила, або моделі були дивні. Зайшла подивитися — вибір реально класний. Думаю, цього тижня замовлю собі щось на осінь.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)