Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Code Monkey Site Administrator MikeG's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    27

    Cool Forum Upgrade Complete: Post Issues, Bugs, etc. Here

    Hi All -

    The forums upgrade to vb4 has completed. Went without a hitch except we weren't able to get Facebook integration in just yet.

    If you come across any issues or bugs, please list them here.

    Thanks much,

    The AudioREVIEW team

  2. #2
    Phila combat zone JoeE SP9's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    2,565
    I still can't view most of the pictures that are posted. Using Win 7 Home Premium and IE9.

    What's with all the space between my post and signature?
    ARC SP9 MKIII preamp,VPI HW19jr, Rega RB300
    Marcof PPA1 head amp, Shure, Sumiko, Ortofon carts
    Marantz CD63SE CD,Yamaha DVD-S1800, MSB DAC
    Accuphase T101 tuner,Nakamichi LX-5, ZX-7 Teac V-7010
    Lexicon MC8 surround processor
    2 Adcom GFA-545,2 radically modified Dynaco MK3's,2 bridged Crown XLS-402, Paradigm X-30, Behringer CX2310, DSP1124P
    2 12" Transmission Line Subs (PASS DIY El-Pipe-O), Acoustat Spectra 22 ESL's (fronts), Acoustat Model 1 ESL's/SPW-1 Woofer (rears)

  3. #3
    Chicago IL
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Chicago ,IL
    Posts
    1,230
    not a big fan of the new view but I guess we will have to deal and get in used with it

    .
    .
    .

    My vintage gear!!! http://i48.tinypic.com/t66o1v.png

  4. #4
    Shostakovich fan Feanor's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    London, Ontario
    Posts
    7,697
    I had trouble logging on at first but it's OK now.

  5. #5
    Shostakovich fan Feanor's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    London, Ontario
    Posts
    7,697
    Is it just my impression, or is the advertising sidebar even wider than ever?

    Also, the widening my browser window -- I'm using Chrome -- doesn't widen the the threads panel beyond a certain point. Is this as intended? Maybe the latter aspect is causing the former impression.

  6. #6
    Code Monkey Site Administrator MikeG's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Feanor View Post
    Is it just my impression, or is the advertising sidebar even wider than ever?

    Also, the widening my browser window -- I'm using Chrome -- doesn't widen the the threads panel beyond a certain point. Is this as intended? Maybe the latter aspect is causing the former impression.
    Check out the super secret screen widening option instructions I posted here:
    http://forums.audioreview.com/genera...tml#post389174

  7. #7
    Shostakovich fan Feanor's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    London, Ontario
    Posts
    7,697
    Better. Thanks.

  8. #8
    Lurker Hyfi's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Southampton, PA
    Posts
    4,095
    Not really something new, but the function for New Posts does not always work. It will say no new posts, click here for last 24 hours, when you do that you get the stupid 15 second error. When it allows you to refresh, you find new posts from the last 10 minutes.

    I even replied to a post, then clicked New Posts, and it still said nothing new in 24 hours.
    Hyfi
    --------------------------------------------------------------
    Main - Rotel 1072 > VAC CLA1 MKII > Counterpoint NPS 400 > Clearfield Continentals > Synergystic Research
    --------------------------------------------------------------
    Secondary - Oppo 93 > Hafler 945 Pre-Tuner >Odyssey Stratos Plus > JM Labs Tantal 509s > Tara Labs

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Latest AudioReview Articles

Hot Deals

Latest News

AudioReview on Facebook