Operation Aborted

Printable View

  • 02-13-2009, 05:48 PM
    Reticuli
    Operation Aborted
    I can't seem to load pages in the review section anymore. The main site loads the ad up top, but then comes up with an Internet Explorer error window. No other website on the net seems to be doing this to me.

    Ideas?
  • 02-13-2009, 06:44 PM
    bobsticks
    Quote:

    Originally Posted by Reticuli
    I can't seem to load pages in the review section anymore. The main site loads the ad up top, but then comes up with an Internet Explorer error window. No other website on the net seems to be doing this to me.

    Ideas?

    Check your Privacy Level under "Tools". If you're blocking out all the cookies and running high security it can FUBAR our already-FUBARed system.

    Of course, if you keep messin' with it you might alter the Space/Time Continuum. It's happened before.
  • 02-13-2009, 09:43 PM
    Groundbeef
    Quote:

    Originally Posted by bobsticks
    Of course, if you keep messin' with it you might alter the Space/Time Continuum. It's happened before.

    Didn't you say that two months from now?:out:
  • 02-13-2009, 11:35 PM
    RoadRunner6
    Quote:

    Originally Posted by bobsticks
    Of course, if you keep messin' with it you might alter the Space/Time Continuum. It's happened before.

    I'm not sure that it has happened in the past. I am, however, certain that it has happened in the future!

    RR6 :rolleyes5:
  • 02-14-2009, 01:26 AM
    Reticuli
    That didn't fix it. I also reset my security settings. Still no go. Seems to get hung up on some shopping.crx thing right after the banner on top has loaded.
  • 02-14-2009, 07:10 AM
    Rich-n-Texas
    http://forums.audioreview.com/announcement.php?f=43

    It's early; I haven't had any coffee yet, but that link is new, so try using the instructions in the first post.

    If that doesn't work, the second post may be what you need to do next. You, or ANYBODY!!! :frown2:
  • 02-15-2009, 09:18 PM
    atomicAdam
    Quote:

    Originally Posted by Reticuli
    I can't seem to load pages in the review section anymore. The main site loads the ad up top, but then comes up with an Internet Explorer error window. No other website on the net seems to be doing this to me.

    Ideas?

    Could you give me a url that you are having trouble with.

    Do you mean this one? http://www.audioreview.com/reviewscrx.aspx

    Or something else?

    -adam
  • 03-01-2009, 02:31 PM
    Reticuli
    I cannot look at any review on audio review anymore. The list of manufacturers or models comes up just fine. Then I click on one of them. It starts to load the page and then appears to get stuck. Then it comes up with the Operation Aborted window. Right before it fails, it has the banner at the top and then all this stuff:

    Home | Welcome, Reticuli | My Account


    Browse Reviews
    Latest Reviews
    Pro Reviews
    Top 100
    Add a Product
    Hot Deals
    Partner Stores
    Classifieds
    Store Offers
    Popular Picks
    Register!
    Photo Gallery
    Forums
    Write a Review
    Blogs
    News & Rumors
    What's New
    How-to
    Review Archives