View Full Version : ساخت و فروش دوره آنلاین برای ایرانی*ها
BillShiphr
06-13-2025, 06:05 AM
می*خواهم یک دوره آنلاین کوچک ایجاد کنم و آن را در شبکه*های اجتماعی تبلیغ کنم و مخاطبان ایرانی را هدف قرار دهم. اما کاملاً نمی*دانم که چگونه این فرآیند را به درستی ساختاردهی کنم: از ایجاد محتوا گرفته تا فروش و پذیرش پرداخت*ها. مشکلات چنین پروژه*هایی در ایران چیست؟ اگر کسی راهنما یا مقاله مفیدی دارد که کل مسیر را شرح دهد، واقعاً مشتاقانه منتظر لینک هستم.
HardissonHard
06-13-2025, 07:12 AM
ایجاد و ترویج یک دوره آنلاین در ایران مستلزم در نظر گرفتن ویژگی*های محلی است: از محتوای باکیفیت گرفته تا روش*های پرداخت راحت. مهم است که از قبل در مورد ساختار دوره فکر کنید، آن را تا حد امکان برای مخاطبان ایرانی مفید و قابل فهم کنید. باید به انتخاب پلتفرمی برای پذیرش پرداخت*ها توجه ویژه*ای شود، با در نظر گرفتن تحریم*ها و محدودیت*های سیستم*های پرداخت. بازاریابی رسانه*های اجتماعی و ایجاد قیف فروش را فراموش نکنید. یک راهنمای گام به گام دقیق با نکات و اهداف دنیای واقعی را می*توانید در وب*سایت http://iranweb.biz/ بیابید. در آنجا توضیح داده شده است که چگونه می*توان از یک ایده تا درآمد ثابت، تمام مسیر را طی کرد.